2024-es dátumok:

Sziasztok!

Írjátok be már most a rendezvényeink időpontjait, hogy szem előtt legyen mindig!

Idei évben a Westdragrace kupasorozatunk 3 versenyből áll! Viszont dolgozunk egy 4.ik időponton is, jelenleg is folytatjuk a reptérrel az egyeztetéseket!

Idén egy új szervező csapattal vágunk neki az évnek. Csapatunkból kilépő szervezőknek köszönjük szépen az eddig több éves közreműködést, jó volt az együtt töltött sok-sok év!

2024 céljai: új autós és motoros versenyzők toborzása, legális gyorsulási versenyek népszerűsítése, nagyon látogatói létszám elérése a rendezvényeinken. Próbálunk sok apróbb kisebb programmal, látnivalókkal szórakoztatni a verseny mellett a kilátogatókat, ezzel színesebbé tenni a rendezvényünket!

Idei évben egy nemzetközi kétnapos rendezvénynek is helyet ad a Fertőszentmiklósi repülőtér. DragraceFest néven fogjátok majd látni, hallani…..

Jelenleg már érkeztek nevezők: Magyarországról, Ausztriából, Svájcból, Németországból, Bulgáriából, Szlovéniából, Boszniából, Romániából, tényleg nagyon nemzetközi verseny lesz. Célunk ezzel a rendezvénnyel, hogy évi egy ilyen kétnapos versenyt szervezzünk, és az ott induló versenyzők közül jó néhányat áthozni a saját kupasorozatunkba!

Tetszik? Oszd meg másokkal is!

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá!

2 + 5 =